Supermarkten

Curacao Supermarkt

Op Curaçao heb je zoveel verschillende supermarkten dat je soms niet meer weet waar je heen moet. Er zijn een paar dingen die belangrijk zijn om te weten. Namelijk, waar kan ik “veilig” eten kopen. Dat betekend, eten waar je niet ziek van word. Er zijn redelijk wat supermarkten hier die andere hygiëne regels toepassen als in Nederland. Hierdoor kun je ziek worden, en dat is natuurlijk het laatste wat je wilt. Daarom is het goed te weten waar dan wel heen te gaan. Hieronder zal ik wat supermarkten benoemen waar je veilig heen kunt gaan om jouw boodschappen te halen. Lees hier alles over Kamer huren curaçao.

Als allereerst “Van Der Tweel” ook wel de Albert Heijn. In deze supermarkt kun je letterlijk alles krijgen wat je ook bij een normale Albert Heijn in Nederland kunt vinden. Echter zijn de prijzen hier een stuk hoger dan in Nederland. Wanneer je naar Curaçao verhuisd moet je zeker rekening houden met de hogere prijzen. Omdat je op een eiland zit, wordt alles ingevoerd. Dit betekend dat alle producten en stuk duurder zijn. 

Als tweede supermarkt hebben we hier de “Vreugdenhil”. Deze supermarkt heeft nog steeds veel Nederlandse producten. Maar wat deze supermarkt ook heeft zijn veel Amerikaanse producten. Persoonlijk vind ik dit een heel fijne supermarkt, omdat verse producten naar verhouding goedkoop zijn. De Vreugdenhil en van der Tweel zijn overigens erg grote supermarkten. Ideaal voor al jouw boodschappen dus. 

Als laatste hebben wij nog een goed en groot supermarktketen op het eiland. Deze heet “Centrum”, wederom een supermarkt met super veel verschillende producten. Deze supermarkt kan vergeleken worden met Vreugdenhil. Niet volledig ingericht met Nederlandse producten, maar de essentiële Nederlandse producten zijn aanwezig. 

Alle overige supermarkten zijn prima voor producten die lang houdbaar zijn. Ook drank kan je halen bij iedere supermarkt. Hier zal je verder geen problemen mee krijgen. Optimaal genieten dus op Curacao in je studentenhuis

Social Share

Trending Posts