Sporten op Curaçao

Sporten op Curacao

Tijdens jouw tijd op Curaçao wil je misschien ook nog kunnen sporten. Het eiland heeft heel veel te bieden wanneer het op sporten aankomt. Om te beginnen natuurlijk de sportscholen. Er zijn redelijk wat sportscholen te vinden op Curaçao. Echter is er redelijk wat verschil tussen de sportschool die je kiest. Denk bijvoorbeeld aan hoeveel geld jij wil uitgeven aan een sportschool. Op het eiland zijn hele luxe sportscholen te vinden. Hier betaal je dan wel de hoofdprijs voor. Ook kun je naar wat lokale sportscholen gaan, deze hebben vaak geen airconditioning maar zijn daarentegen wel een stuk goedkoper. 

Daarnaast kun je ook altijd terecht voor een potje beachvolleybal of beachtennis. Naast de Beachclub Zanzibar liggen deze velden die je voor een kleine prijs kan reserveren. Daar kun je natuurlijk ook het materiaal huren, zo hoef je zelf niks mee te nemen. Omdat de velden naast Zanzibar liggen kun je ook een bucket Amstel Bright erbij bestellen voor wat afkoeling. En natuurlijk kun je na afloop een duik in de zee nemen! 

Als laatste is het op Curaçao ook mogelijk om een voetbalveld te reserveren. Zo kun je met jouw nieuwe vrienden een potje voetbal spelen. Vaak staan lokale teams er ook voor open om wedstrijden te spelen. Kortom, genoeg te doen wanneer op sporten aankomt op Curaçao. Want duiken kan natuurlijk ook. Informatie over duiken? Klik dan hier

Social Share

Trending Posts