Kamer huren CuraƧao

Intro kamer huren Curacao

Tijdens een stage op CuraƧao kan een goede kamer niet ontbreken. Wij als oud stagiairs begrijpen hoe belangrijk dat is. Toen wij hier een aantal jaar geleden stage liepen hechten wij heel veel waarde aan ons nieuwe huis. Een stap naar het buitenland is niet niks. Dan ook nog een kamer vinden kan soms erg lastig zijn. Want welk huis is veilig en fijn om te zitten? ‘Kamer huren Curacao” intikken is niet voldoende. Daarom hebben wij voor jou de beste locaties bij elkaar gezocht waar jij eventueel goedkoop een kamer kan huren op Curacao. Hier beneden vind je een lijst met door ons geselecteerde betrouwbare studentenhuizen op Curacao.

3 Resultaten
Now Open
Now Open

Veiligheid kamers huren Curacao

Jij vraagt je vast wel eens af, hoe gevaarlijk is CuraƧao nou echt? Als je met een gezond nadenkt valt het allemaal heel erg mee hoe gevaarlijk het is. Maar natuurlijk snappen wij dat jij je veilig wil voelen in jouw gehuurde kamer op Curacao. De door jou gekozen accommodatie is altijd voorzien van een muur rondom het huis. Hierdoor kan niemand die er niet hoort het terrein op komen. Er zijn een aantal dingen die je zelf kan doen om jouw veiligheid te waarborgen. Denk bijvoorbeeld aan het sluiten van ramen en deuren wanneer jij niet aanwezig bent. Immers nodigt een open raam uit voor inbrekers. Ook is het verstandig om ‘s avonds niet over straat te lopen. Ga liever met de auto, en kies voor jouw eigen veiligheid. Echter, vergeet niet een stuurslot op jouw auto te plaatsen. Zo voorkom je dat jouw auto er straks niet meer staat.
kamer huren Curacao

Hygiƫne op kamers

Wanneer je op kamers gaat wil je natuurlijk in een schoon huis wonen. Natuurlijk woon je op CuraƧao met een heleboel gezellige huisgenoten. Maar dit kan ook rotzooi opleveren. Gelukkig hebben alle accommodaties hier een oplossing voor. Namelijk, een schoonmaakster die wekelijks langs komt. De schoonmaakster zal alle gemeenschappelijke ruimtes onderhouden. Hierdoor kun jij in een heerlijk schoon huis leven. En de tuin / het zwembad dan? Daar hebben de huisbazen natuurlijk ook aan gedacht. Iedere week zal iemand langskomen die zorgt dat het zwembad schoon blijft. Buiten de gemeenschappelijke schoonmaakdiensten is het belangrijk zelf het huis te onderhouden. Denk aan vuilniszakken op tijd vernieuwen om ongedierte te voorkomen. Bij ieder huis is een grote container aanwezig om jouw afval af te storten. Zo zit je altijd in een schone accommodatie.

Boodschappen op kamers

Wanneer jij na een lange stagedag thuis komt moet jij natuurlijk wat eten, of misschien een drankje drinken. Daarvoor ga je natuurlijk naar een supermarkt. Misschien heb je wel gehoord dat hygiƫne regels met betrekking tot eten wat minder nauw genomen worden dan in Nederland. Hierom is het erg belangrijk dat je weet bij welke supermarkten jij veilig jouw eten kan kopen.

Er zijn een aantal supermarkten waar je veilig jouw eten kunt kopen. Wat voorbeelden hiervan zijn: “van der Tweel” (Nederlandse AH), “Mangusa”, en “Vreugdenhil”. De van der Tweel bevindt zich in Zeelandia. Daar zijn overigens ook winkels met woonspullen, een combinatie van de Ikea en de Action.

Deze supermarkten verkopen veilig eten en hier hoef je zeker niet bang te zijn voor verkeerd eten.

Echter kun je houdbare producten zoals chips, frisdrank en bier/wijn bij iedere supermarkt halen. Veel supermarkten verkopen zelfs hun bier en wijn gekoeld. De zogenaamd “veilige” supermarkten hebben allemaal een groot assortiment met Nederlandse en internationale producten. Hierdoor is er voor ieder wat te vinden.
Kamer huren Curacao

Kamer huren CuraƧao en parkeren

Wanneer jij goedkoop een kamer huurt op CuraƧao heb je ook plek nodig voor jouw auto. Een plek dicht bij jouw huis om te kunnen parkeren is dan geen overbodige luxe. Zo hoef je in de avonden geen stukken te lopen. Echter, vergeet nooit een stuurslot te gebruiken. Soms lijkt het alsof het veilig is, maar is het in werkelijkheid toch anders. Het stuurslot zorgt ervoor dat de auto niet gestolen wordt. Op het moment dat je jouw auto niet achter een hek kan parkeren is het verstandig niks in de auto te laten liggen. Een klein voorwerp kan al aanleiding zijn tot inbraak. De aangegeven studentenhuizen liggen in veilige buurten en daarom hoef jij je nergens druk om te maken.

Feesten op studentenkamers

Tijdens jouw tijd op kamers in CuraƧao wil jij natuurlijk ook veel leuke dingen mee maken. Een daarvan is natuurlijk het hebben van allerlei leuke huisfeestjes. In sommige huizen mag niet gefeest worden in verband met de buren. De woningen die wij jullie laten zien heeft deze regels niet. Dit komt omdat ze gevestigd zijn naast andere studentenhuizen op Curacao. Dit zijn super gezellige buurten waar altijd wel een feestje te vinden is. Zo wordt jouw tijd op Curacao de beste van je leven. Ook hebben veel woningen een zwembad. Hier kun je de beste poolparty’s geven.

Stranden bij jouw kamer

Tijdens jouw studententijd op CuraƧao wil je in de weekenden natuurlijk niet alleen op je kamer zitten. Op CuraƧao hebben ze de mooiste stranden. Er zijn vele natuur stranden. Maar ook zeker stranden bij grote resorts, waar natuurlijk ook een beach club bij zit. Op deze pagina vind je een top 10 van mooiste stranden op Curacao. Elk strand heeft iets unieks waar je geweest moet zijn. Daardoor kun je iedere week weer naar een nieuw strandje. Hierdoor zit je niet alleen bij jouw gehuurde kamer met zwembad. Maar zie je nog veel meer van het eiland.

Stappen in CuraƧao op kamers

CuraƧao staat al jaren bekend om haar geweldige feesten. Iedere dag is hier wel een feest te vinden bij een van de vele beach clubs. Onder de studenten is het fenomeen happy hours erg populair. Iedere avond is er wel ergens een. Maar in het weekend zijn de meeste bekende happy hours. Bijvoorbeeld vrijdagavond is “chill” avond. Zaterdag is daarentegen “Zanzibar” avond. Hier begint het happy hour aan het einde van de middag. Er is altijd een DJ of live muziek te vinden. Na deze happy hours gaat de avond nog door bij Wet & Wild. Buiten de clubs om heb je ook nog bootfeesten. Op deze feesten ga je de hele middag of avond varen op een catamaran. Op deze boten is altijd muziek aanwezig en de nodige drankjes.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Schrijf je eigen review

Kamer huren CuraƧao
Gemiddelde Beoordeling:  
 1 reviews
byMartin onKamer huren CuraƧao

Top Informatie